BYGGERÅDGIVNING

Byggerådgivnig med engagement, erfaring og en stor faglighed

YDELSER INDEN FOR BYGGERÅDGIVNING

Kontakt os til et uforpligtende snak

Har du behov for en dygtig og erfaren byggerådgiver, der kan hjælpe dig i dit byggeprojekt. LU-ARK har flere års erfaring, stor faglighed og stærke evner inden for byggerådgivning. Vores typiske kunder er private fra det nordlige jylland.


Men hos LU-ARK dækker vi hele landet – Så tøv ikke med tage kontakt til os på telefon 50690550 eller mail nl@lu-ark.dk

RÅDGIVNING TIL HELE DIT PROJEKT

Vi tilbyder kompetent og proffesionel rådgivning i hele byggeprocessen, lige fra de første overvejelser og tanker til færdigt byggeri. Tager ud os med fra den indledende fase, kan vi rådgive og optimere under hele processen, efter endt byggeri bistår vi også med 1 og 5- års gennemgang. 

STÅ STÆRKERE MED LU-ARK

Hos LU-ARK tilbyder vi mange forskellige former for uvildig rådgivning til vores private og proffesionelle kunder. Har du lyst til at hører mere om hvad vi tilbyder, kan du tilgå mere information ved at trykke på de enkle ydelser til højre. Ønsker du at vide mere omkring priser på dit projekt, skal du endelig tage kontakt og vi fremsender et uforpligtende tilbud hurtigst muligt. 


I LU-ARK er der integreret en tegnestue, som kan hjælpe til med skitsering af ideer og kommende projekter, myndighedsdialog, arbejdstegninger og meget mere. Dette kan medvirke til at tvister og tvivlsspørgsmål kan løses hurtigt og effektivt, så en udfordring på dit byggeri, bliver med så få økonomisk omkostninger som muligt.