Køberrådgivning

Rådgivning til køb af ny bolig


At købe og investere i bolig, er for mange en af de største beslutninger i livet. Hvis der ikke er ro i maven, er det en god ide at hjælp af til at gennemgå denne livsinvestering. Med køberrådgivning fra LU-ARK bliver hele boligen udvendigt som indvendigt, fra kælder til kvist gennemgået i fællesskab med dig.


Vi foretager en udførlig gennemgang af bygning som helhed, hvor vi fastslår bygningens stand, kvalitet og om bygning er bygget ordentlig eller om der er en masse mangler den mindre trænende øje muligvis ikke opdager.


Tilstandsrapport bliver nøjsomt gennemgået og det økonomiske omfang af evt. K1, K2, K3 bliver udspecificeret. Hvis du ønsker en ombygning eller tilbygning, kan vi i fællesskab drøfte ting som kræver særlig opmærksomhed, dette kan variere fra tekniske installationer, bærende konstruktioner eller øvrige forhold. I samarbejde med vores tegnestue kan vi udføre skitseforslag og økonomiske overslag, for dit kommende byggeprojekt.


Køberrådgivning kan have stor betydning. Ved køb af en bolig i en etageejendom (ejerlejlighed eller andelsbolig), sommerhus eller bolig under 60 kvm foreligger der sjældent en tilstandsrapport og elinstallationsrapport, da dette ikke er lovpligtigt.

Det betyder egentlig, at du ikke ved, om der er nogle byggemæssige ting i boligen som kan give dig nogle udfordringer - både kosmetisk og/eller økonomisk. Ydermere betyder det, at du ikke kan få en ejerskifteforsikring.


PRIS

FRA 3.000 KR. EKSKL. MOMS


Tag kontakt til os og vi vil udarbejde et gratis og uforpligtende tilbud på køberrådgivning til dig!