Tegnestue - udførelse

TEGNESTUE - UDFØRELSE

Arkitektrådgivning og tegnestue med flair for detaljerne

Hos LU-ARK er vi øjenhøjde med både bygherre og de udførende. Hvert projekt bliver behandlet individuelt og unikt – det er ikke de samme legoklodser vi kopier med over fra tidligere projekter. Det eneste vi tager med er vores gode erfaringer fra tidligere projekter. Derfor har vi også opdelt vores proces på tegnestuen i 5 faser, alt efter hvor mange faser som vælges, jo større et indblik får vi i projektet og jo mere kan vi være behjælpelig.


Vi bestræber os altid efter at levere god og kompetent rådgivning både for private og professionelle bygherre.

Tegnestue - Udførelse

Vi tilbyder at varetage dit byggeri fra start til slut, under udførelsen levere vi kompetente fagtilsyn af professionelle. Vi har stor erfaring i at varetage kommunikation og den koordinerende rolle både over for entreprenører og bygherre, vores tilgang gør at misforståelse og fejl minimeres.

 

Vores tilstedeværelse og arbejde gør at jeres forventninger til projektet indfries. Som en tegnestue der både tilbyder projektering og opsyn under udførelse, har vi stor viden om udførelsesmetoder og hvilke tidspuntker som oftest er kritisk i udførelsesperioden. Med LU-ARK tegnestue - udførelse sikker vi dig ro i maven, under hele byggeprocessen. 


Du kan læse meget mere om hvad vi tilbyder under ved at trykke her.