Arkitekttegnet hus
​- få assistance af kompetente fagfolk​

Vi har flair for både helheden og detaljerne

Drømmer du om at få et arkitekttegnet hus? Så lad os hjælpe dig med hele eller dele af projektet. Hos LU ARK arkitekt skaber vi skræddersyede hjem, og vi er gerne med hele vejen fra idefasen til det færdige byggeri. Vores kunder er fra blandt andet Aalborg, Nørresundby og Brønderslev samt mange andre steder.

Vi lægger vægt på at være en god sparringspartner, der er i øjenhøjde med kunderne. Alle projekt bliver behandlet individuelt og unikt, og vi har altid sans for både detaljerne og helheden. Samtidig lægger vi vægt på at besvare alle henvendelser pr. e-mail eller telefon hurtigst muligt.

Ideoplæg, skitser, arbejdstegninger og udførelse

​Vi har egen tegnestue, som gerne hjælper dig hele vejen fra de første tanker til den endelige overleveringsforretning.​

Vi kan varetage hele projektet eller enkelte dele såsom ideoplæg, skitseprojekt, myndighedsprojekt, arbejdstegninger eller selve udførelsen. Vi kan også assistere med byggetilsyn og ved afleveringsforretningen.

Vi har flere års erfaring, stor faglighed og stærke evner inden for vores fag, og arbejdet bliver naturligvis varetaget af kompetente fagfolk, som har de relevante uddannelser.

Vi har de rette kompetencer, uanset om du ønsker et:

  • Typehus
  • Arkitekttegnet hus
  • Arkitekttegnet villa
  • Arkitekttegnet sommerhus.​

Derudover hjælper vi også gerne med byggerådgivning og ​køberrådgivning.

Hvad koster et arkitekttegnet hus?

​Vores priser for et arkitekttegnet hus afhænger naturligvis af mange forhold. Det har også en betydning, om vi skal varetage hele projektet fra start til slut, eller om vi kun skal lave for eksempel skitser og arbejdstegninger.

Byg nyt hus sammen med os, og du kan starte med en samtale, hvor vi gennemgår dine ønsker, og hvor vi aftaler omfanget af vores hjælp. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud med en god pris for den ønskede rådgivning.

LU-ARK ApS

Møgelbjergvej 5, 9310 Vodskov

Klik her for rutevejledning

Telefon: 50 69 05 50

E-mail: nl@lu-ark.dk

CVR: 43270699

Referencer

Se vores referencer

-

-

-

-

sociale medier