Byggerådgivning med
​engagement og faglighed​

VI TILBYDER KOMPETENT OG PROFESSIONEL RÅDGIVNING

Ønsker du professionel byggerådgivning? Så kan du med fordel bruge os som byggerådgiver og byggesagkyndig. Hos LU ARK tilbyder vi kompetent og professionel rådgivning i hele byggeprocessen fra de første overvejelser og tanker til det færdige byggeri.

Vi lægger stor vægt på at være en god sparringspartner, der samtidig besvarer alle henvendelser pr. e-mail eller telefon så hurtigt som muligt. Vi servicerer kunder fra blandt andet Aalborg, Brønderslev, Nørresundby og alle andre steder.

Vi er med fra den indledende fase til 5-årsgennemgangen

​Vores bygherrerådgivning starter gerne i den indledende fase, hvorpå vi fortsætter med at råde og optimere under hele processen. Efter endt byggeri bistår vi også ved 1- og 5-årsgennemgangen. Al rådgivning sker med stort engagement og høj faglighed.

Vi har egen tegnestue, som hjælper med skitsering af ideer og projekter samt med myndighedsdialog, arbejdstegninger og meget mere. Det medvirker til, at eventuelle tvister og tvivlsspørgsmål bliver løst hurtigt og effektivt. 

Dermed bliver alle udfordringer ordnet med så få økonomiske omkostninger som muligt.

Vi tilbyder byggerådgivning i forbindelse med:

  • Tvister
  • Byggetilsyn
  • Køb og salg
  • Afleveringsforretning
  • Byggetekniske forhold
  • Råd og skimmelsvamp
  • 1- og 5-årsgennemgang
  • Drift og vedligeholdelse
  • Anden rådgivning.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ BYGGERÅDGIVNING

​Kontakt os, hvis du har behov for en dygtig og erfaren byggerådgiver eller bygherrerådgiver, der kan hjælpe med dit byggeprojekt. Vi har flere års erfaring, stor faglighed og stærke evner, og vi hjælper gerne, uanset om det er en privat bolig eller et erhvervsbyggeri.

Vi fortæller meget gerne mere om vores priser og ydelser, og vi kommer også gerne ud til en samtale om dine ønsker. Herefter kan vi beregne et uforpligtende tilbud med en god pris for byggerådgivning.

Vi hjælper også gerne med køberrådgivning. Derudover hjælper vores arkitekt gerne med arkitekttegnet hus.

LU-ARK ApS

Møgelbjergvej 5, 9310 Vodskov

Klik her for rutevejledning

Telefon: 50 69 05 50

E-mail: nl@lu-ark.dk

CVR: 43270699

Referencer

Se vores referencer

-

-

-

-

sociale medier