1- og 5 års gennemgang

Erfaringsmæssigt har man konkluderet at der kan opstå fejl og mangler i et byggeri, når det har stået færdigt i henholdsvis 1 og 5 år. Derfor bruger man 1- og 5 års gennemgang til at finde disse, og få dem udbedret.

Det at skulle foretage en 1 eller 5 års gennemgang, kan for mange virke uoverskueligt og meget ressourcekrævende. Opgaven er som regel meget større end først antaget og når man er i gang kommer flere og flere ting frem til overfalden. Det er din opgave som bygherre at finde de fejl og mangler som du har i din bolig efter 1 og 5 år, hvis du ikke finder dem der. Har du spildt din chance for at få det udført på garantien fra entreprenørens side.

Hos LU-ARK varetager vi gerne 1 og 5 års gennemgang på din bolig, vi har erfaring med at gennemgå byggerier efter aflevering og kan altid levere en uførelig mangelliste med en overskuelig deadline for udførelsen. Vi varetager også dialogen med entreprenøren og sørger fo at nedskrive deres garanti til 0 kr. når fejl og mangler er udbedret.

SÆRLIGT VIGTIGT er 1 års gennemgang, hvis du din korrekt er bundet op på AB forbruger hvilket mange entreprenører og typehusfirmaer benyttet sig af. Her er der ingen 5 års gennemgang, hvormed at 1 års gennemgang er din sidste chance for at gå gennemgået byggeriet med dem som har stået for udførelsen.​

PRIS

FRA 3.000 KR. EKSKL. MOMS

Tag kontakt til os og vi vil udarbejde et gratis og uforpligtende tilbud på en gennemgang!

LU-ARK ApS

Møgelbjergvej 5, 9310 Vodskov

Klik her for rutevejledning

Telefon: 50 69 05 50

E-mail: nl@lu-ark.dk

CVR: 43270699

Referencer

Se vores referencer

-

-

-

-

sociale medier