Byggetekniskrådgivning

Kvalificeret byggetknisk rådgivning

Vi tilbyder professionel byggeteknisk rådgivning til private boligejer inden for mange facetter, vi varetager opgaver inden for hele byggeprojektet og er med dig hele vejen – fra ide til bygge- eller renoveringsprojektet står færdigt og er klar til brug.

Om dit projekt er stort eller småt, vil bygherre i løbet af en byggeproces stå med en masse beslutninger og valg, der skal tages med minimal information og oftest under en form for tidspres. I sådanne situationer vil erfaring og viden, gøre disse beslutninger nemmere og med større succesrate. Byggeteknisk rådgivning fra LU-ARK sikrer ikke kun at dit byggeprojekt bliver færdiggjort, men også udført korrekt og efter alle byggeriet regler.​

Er overnævnte tekst noget som du kan relatere til – og ønsker du en bisidder til at hjælpe med beslutninger? Så kommer LU-ARK ind i billedet, som eksperter med mange års erfaring inden byggebranchen. Kan vi vejlede dig gennem dit byggeprojekt skridt for skridt, samt sikre at projektet udarter sig som planlagt og uden uvisheder.

Vi er uvildige i situationer, tager ikke parti og har ingen forbindelser eller forpligtelser og for vedkommende som udfører arbejder. Vi er i øjenhøjde med situationen og forsøger altid at fremskynde en mindelig løsning for alle parter.​

DET FÅR DU MED BYGGETEKNISK​RÅDGIVNING HOS LU-ARK

  • Gratis og uforpligtende opstartsmøer
  • Grundig afdækning af behov og ønsker til projektet
  • Uvildige - Vi tager ikke parti og har ikke interesse konflikter
  • Vi er på jeres side - også når det ikke er sjovt.
  • Højt drive - stort engemanet - bred faglighed
  • Løbende evaluering - Vi er med dig hele vejen
  • Kompetent rådgivnig med mange års erfaring
  • Mulighed for altid at søge telefonisk hjælp uden beregning.

PRIS

750,00 KR/TIME EKSKL. MOMS

Har du et større projekt og ønsker en fastpris, så tag endelig kontakt og vi vil udarbejde et uforpligtende tilbud til netop dit byggeprojekt. - Vi ser frem til at høre fra dig!

LU-ARK ApS

Møgelbjergvej 5, 9310 Vodskov

Klik her for rutevejledning

Telefon: 50 69 05 50

E-mail: nl@lu-ark.dk

CVR: 43270699

Referencer

Se vores referencer

-

-

-

-

sociale medier