Afleveringsforretning

Derfor bør du rådføre dig hos LU-ARK inden aflevering

Står du som bygherre af et nybyggeri eller renoveringsprojekt, så er afleveringsforretning af byggeriet er en af de vigtigste faser i hele projekt. Erfaringsmæssigt ned prioriteres denne, hvilket oftest skyldes at man er spændt og glæder sig til at flytte ind i sin nye ejendom. Præcis derfor er det særligt givende at gøre brug af LU-ARK, som kan varetage dine interesser med en professionel tilgang over for håndværkerne.

Aflveringsprotokol, afhjælpingsperiode, tilbageholdelse m.v.

Med hjælp fra LU-ARK kan du få en uvildige gennemgang af dit byggeprojekt, gennemgang er grundig, fejl og mangler ude som inde vil blive påpeget og der vil til afleveringsforretningen blive medbragt en protokol, som udarbejdes i fællesskab med dig, os og entreprenørerne på byggeprojektet. I afleveringsprotokollen indskrives de fejl og mangler, der må være ved afleveringstidspunktet, protokollen indeholder udover beskrivelse af fejl og mangler også en plan for hvornår fejlene skal være afhjulpet.

Er der ved afleveringsforretningen mange eller væsentlige mangler, vil LU-ARK vurdere prisen på det manglende arbejde, samt forhandle en tilbageholdelse af et beløb, som du som bygherre kan beholde til manglerne er afhjulpet.

Oplevelsen ved at tage LU-ARK med til din afleveringsforretning, bliver en helt anden oplevelse. Du slipper for at stille de ”dumme” spørgsmål og lader LU-ARK varetage dine interesser.

DET FÅR DU MED AFLEVERINGSFORRETNING HOS LU-ARK

  • Dybdegående og grundig byggeteknisk gennemgang af dit projekt, dette gælder både ude og inde.
  • Undersøgelse af alle overflade, skjulte som synlige (loftrum, teknik, tag, facade m.v.)
  • Udarbejdelse af afleveringsprotokol og udførlig mangelliste, samt tidspunkter for afhjælpning
  • Sikre at alle lovmæssige forhold er på plads ved aflevering
  • Højt drive - stort engemanet - bred faglighed
  • Løbende evaluering - Vi er med dig hele vejen også efter aflevering er fundet sted
  • Kompetent rådgivnig med mange års erfaring
  • Mulighed for altid at søge telefonisk hjælp uden beregning.

Vil du vide mere?

Ønsker du at blive bedre klædt på til en afleveringsforretning, samt hvilke regler der er specifikt for afleveringsforretning – kan du finde meget mere information på en af nedenstående links. Vi udfører også 1- og 5 års gennemgang, læs nærmere om dette emne her.

BYGGERIETS REGLER AB18 – Tryk her

BYGGERIETS REGLER JF. AB FORBRUGER – Tryk her

PRIS

750,00 KR/TIME EKSKL. MOMS

Det koster ikke noget at kontakte os, tag endelig kontakt og få et uforpligtet tilbud på afleveringsforretning af dit byggeprojekt, og få en ekstra tryghed og ro i maven.

LU-ARK ApS

Møgelbjergvej 5, 9310 Vodskov

Klik her for rutevejledning

Telefon: 50 69 05 50

E-mail: nl@lu-ark.dk

CVR: 43270699

Referencer

Se vores referencer

-

-

-

-

sociale medier