Tvister

Er forholdet og de gode initiationer mellem dig og entreprenøren gået i vasken? Så har i nok en eller flere tvister, her kan LU-ARK hjælpe med at få den konstruktive dialog frem igen, vi kan også varetage alt dialog og styring af håndværkerne læse mere under byggetilsyn. Vi har erfaring med at navigere rundt mellem arkitekter, ingeniører, håndværker, kreditorer og bygherre. Vores tilgang er altid at finde en mindelig løsning, således at alle undgår dyre advokatregninger og offentlig mundkastning.

Vi oplever at flere og flere projekter ender i hårdknude, oftest grundet manglende forventningsafstemning mellem bygherre og entreprenør.​

De hyppigste årsager til at en konflikt mellem parterne kan opstå er hvis den udførende kvalitet er under forventningerne, eller at bygherre og entreprenør ikke er enig om hvad der indeholdt i tilbuddet.

I sådanne situationen kan du bruge LU-ARK som mægler, vi kender bygningsreglementer, lovgivning og dialog med fagfolk inden for bygge og anlæg. Vi er uvildig og ved hvad almindelig kutyme indeholder, samt hvad der er ret og rimeligt. Vi bestræber os på at løse alle sager, for hvis vi ikke får dem løst ender de som regel med syn og skøn, eller som en voldgiftssag – de eneste der vinder på det er advokaterne og deres pengepung.

​PRIS

​FRA 3.500 KR. EKSKL. MOMS

Tag kontakt til os og vi vil udarbejde et gratis og uforpligtende tilbud på køberrådgivning til dig!

LU-ARK ApS

Møgelbjergvej 5, 9310 Vodskov

Klik her for rutevejledning

Telefon: 50 69 05 50

E-mail: nl@lu-ark.dk

CVR: 43270699

Referencer

Se vores referencer

-

-

-

-

sociale medier