Drift og vedligeholdelse

En løbende vedligeholdelse af din ejendom er vigtigt, dette er særligt gældende for ejer- og andelsforeninger. Her bør bestyrelsen altid havde en plan for fremtidig vedligeholdelse klar. Hvis dette ikke er tilfældet, kan LU-ARK kompetencer hjælpe til med at udarbejde en skræddersyet drift- og vedligeholdelsesplan til jer.

Hvorfor en drift og vedligeholdelsesplan?

For at skabe overblik, det er almen viden at bygninger skal vedligeholdelses løbende. Men hvor ofte, hvor meget, hvornår og hvilken økonomi der skal gøres for vedligeholdelsen er oftest svære at definere.​

Her kan en professionel udarbejdet drift- og vedligeholdelsesplan fra LU-ARK være med til at systematisere og skabe overblik over denne disciplin.

Om det er i større boligforeninger eller private bolig er en plan medvirkende til at forøge bygningens stand, levetid og værdi.

Hos LU-ARK leverer vi en uvildig bygningsgennemgang sammen med jer, vi gennemgår byggeriet fysisk både udvendigt og indvendigt. Derpå tilgår vi i dialog med jer, drift- og vedligeholdelsesplanen skal tilpasses det enkle her kan fremtidige planer, økonomi og hvor meget man selv kan udføre være afgørende. Derfor får man hos LU-ARK altid en rapport specifik for din bygning.​

DET FÅR DU MED EN DRIFT- OG VEDLIGEHOLDELSES PLAN HOS LU-ARK

  • Dybdegående og grundig byggeteknisk gennemgang af dit projekt, dette gælder både ude og inde.
  • Svar vedrørende ejendommens stand
  • En rød tråd for vedligeholdelse af ejendommen
  • En systematisk liste med kommmende opgaver i rækkefølge
  • Økonomisk overblik for vedligeholdelse af de enkle bygningsdele
  • Højt drive - stort engemanet - bred faglighed
  • Kompetent rådgivnig med mange års erfaring

Det koster ikke noget at kontakte os, tag endelig kontakt og få et uforpligtet tilbud på en gennemarbejdet drift- og vedligeholdelseplan for dit byggeri koster.

LU-ARK ApS

Møgelbjergvej 5, 9310 Vodskov

Klik her for rutevejledning

Telefon: 50 69 05 50

E-mail: nl@lu-ark.dk

CVR: 43270699

Referencer

Se vores referencer

-

-

-

-

sociale medier