Køberrådgivning​

FÅ PROFESSIONEL SPARRING OG RÅDGIVNING

Ønsker du professionel køberrådgivning? Så kan vi hjælpe som rådgiver og byggesagkyndig. Hos LU ARK tilbyder vi kompetent rådgivning i forbindelse med køb af hus, andelsbolig eller ejerlejlighed.

Vi har altid fokus på at være en god sparringspartner. Samtidig har vi fokus på at besvare alle henvendelser så hurtigt som muligt. Vores kunder er blandt andet fra Aalborg, Brønderslev og Nørresundby samt adskillige andre steder.

Gennemgang af hele boligen fra kælder til kvist

​For de fleste mennesker hører boligkøb til blandt de største beslutninger i livet. Derfor er det en god ide at få professionel hjælp til at gennemgå denne livsinvestering. Det giver samtidig ro i maven. Vi tilbyder at gennemgå hele boligen fra kælder til kvist både udvendigt og indvendigt. Det sker naturligvis i fællesskab med dig.

Vi tilbyder køberrådgivning i forbindelse med:

  • Huskøb
  • Lejlighedskøb
  • Sommerhuskøb
  • Andet boligkøb.

Formålet med gennemgangen er at fastslå bygningens stand og kvalitet. Vi vurderer samtidig, om bygningen er bygget ordentligt, og om der er mangler, som det mindre trænende øje muligvis ikke opdager. 

Dertil kommer, at tilstandsrapporten bliver nøjsomt gennemgået, ligesom det økonomiske omfang af eventuelle K1-, K2- og K3-anmærkninger bliver udspecificeret.

Hvis du ønsker en ombygning eller tilbygning, kan vi i fællesskab drøfte de forhold, som kræver særlig opmærksomhed. 

Det kan for eksempel være tekniske installationer, bærende konstruktioner eller øvrige forhold. Herefter kan vores tegnestue lave både skitseforslag og økonomiske overslag, hvis du ønsker det.

En købs- og salgsvurdering kan med andre ord få en stor betydning.

Det gælder også ved køb af mindre boliger, der er under 60 kvadratmeter. Her forelægger der sjældent tilstandsrapporter og elinstallationsrapporter, da dette ikke er lovpligtigt. 

Det betyder, at du ikke ved, om der er nogle bygningsmæssige forhold i boligen, som kan give dig udfordringer – både kosmetisk og økonomisk. Ydermere betyder det, at du ikke kan få en ejerskifteforsikring.​

Vi hjælper også med byggerådgivning. Ydermere kan vores arkitekt hjælpe med arkitekttegnet hus

HVAD KOSTER KØBERRÅDGIVNING?

​Vores priser for køberrådgivning starter ved 3.000 kroner eksklusive moms. Kontakt os for at høre mere om, hvordan du kan få en professionel vurdering af hus eller lejlighed, og hvorfor det er en god ide at bruge uvildige byggesagkyndige. Kontakt os for at aftale nærmere og for at få et uforpligtende tilbud.

LU-ARK ApS

Møgelbjergvej 5, 9310 Vodskov

Klik her for rutevejledning

Telefon: 50 69 05 50

E-mail: nl@lu-ark.dk

CVR: 43270699

Referencer

Se vores referencer

-

-

-

-

sociale medier